Overige diensten

Koffie- en theevoorziening lerarenkamer

Van Leeuwen Catering verzorgt ook graag het dagelijkse, lekkere kopje koffie of thee in de medewerkerskamer. We leveren de apparatuur en duurzame producten. Wij bieden verschillende koffie- en theevoorzieningen. Dat loopt uiteen van een huurautomaat, waarbij u zelf de apparatuur vult en schoonmaakt, tot mogelijkheden om de afwas en het schoonhouden van het keukenblok door ons te laten verzorgen.

Verfrissende waterkoeler

Naast koffie en thee, is een appeltje of een glaasje water heerlijk verfrissend. Van Leeuwen Catering kan voor u een waterkoeler verzorgen in de medewerkerskamer. Daarbij leveren we duurzame bekers en de waterflessen worden door ons gewisseld. We leveren daarnaast wekelijks vers fruit, in verschillende soorten. Van Leeuwen Catering draagt graag bij aan een gezonde werkomgeving en u zult zien dat dit niet veel hoeft te kosten.

Cup-a-Soup

Ook een kopje soep in de middag stilt op een gezonde manier de lekkere trek. Van Leeuwen Catering verzorgt voor u graag een Cup-a-Soup-automaat. Wij plaatsen de dispenser met ruimte voor drie heerlijke smaken soep. De dispenser krijgt u in bruikleen. U neemt de zakken Cup-a-Soup bij ons af. Ook leveren we losse één kops-verpakkingen. U kunt de apparatuur zelf reinigen of dit door Van Leeuwen Catering laten verzorgen. Indien wij de dispenser reinigen en vullen, brengen we in overleg personeelskosten in rekening.

Bulkverkoop

Van Leeuwen Catering levert ook grote hoeveelheden food en enkele non-foodproducten tegen groothandelstarieven. Denk aan frisdranken, koffie en thee of disposables. We leveren de goederen graag op uw locatie af.

 

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Realiseer daarmee gemak en prettige besparingen!