Assortimentsbrochure

Catering-assortiment voor scholen

Een bewust aanbod, dat gezond, lekker en duurzaam is. Dat staat in onze hele catering voorop. Van Leeuwen Catering heeft een speciaal catering-assortiment voor scholen. Dat hebben wij overzichtelijk bijeengebracht in een kleurrijke assortimentsbrochure. De brochure biedt u een gevarieerd assortiment in eten en drinken: van een basic lunch tot een barbecue of een uitgebreid Italiaans lasagnebuffet.

Festiviteiten op scholen

Wilt u een festiviteit organiseren voor leerlingen, medewerkers of relaties, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat (inge@cateringopmaat.nl). Denk aan een reünie, een afscheidsreceptie of als u de aula extern verhuurt en daarvoor is catering nodig. We sturen u graag de assortimentsbrochure, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden op het gebied van onder meer broodmaaltijden, avondmaaltijden, buffetten en borrelarrangementen.

Alcoholvrije (examen)borrels

Behalve de food & beverages kunnen we ook de aankleding en andere materialen verzorgen. Uw wens is ons uitgangspunt. Van Leeuwen Catering heeft ruime ervaring met festiviteiten op scholen. We bieden graag advies over een verantwoorde aanpak van schoolfeesten. En probeert u eens onze heerlijke alcoholvrije (examen)borrels.