Management

Management met een boodschap

De wereld verandert, snel en voortdurend. Dat levert nieuwe kansen op, maar ook onverwachte bedreigingen. Alert en flexibel reageren is van groot belang. Directie en management van Van Leeuwen Catering werken volgens een duidelijke missie en visie, waarbij we op eigenzinnige wijze inhoud geven aan maatschappelijke thema’s, zoals gezondheid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap.

Actuele cateringmarkt

Doelstellingen en ambities stellen we frequent bij. Zo blijven we inspelen op de actuele behoeften en wensen in de cateringmarkt. We willen toonaangevend zijn en de belofte van de gezondste cateraar van Nederland waarmaken. Daar staan we voor, met een heldere kijk op de eigen mogelijkheden en geborgd door onze certificering volgens het INK kwaliteitsmanagementsysteem.

Ambitieuze doelen

Directie en management volgen cursussen en opleidingen om hun kennis op peil te houden. Ook beschikt Van Leeuwen Catering over een eigen academie: de VL Academie. We leggen hiermee de link tussen kennis en praktijk. Met plezier en ambitie werken we aan onze doelen en de doelen van onze gezonde scholen!

joke zw klaas zwmarco zw

JokeKlaasMarco

ruud van der hulst zwjoyce van leeuwen zw

RuudJoyce van LeeuwenNicole

irene zwgert scholtes zwNick zw

IreneGertNick

maarten zwAnneke Emmerink zw

VickyMaartenAnneke Emmerink

Job coaches zwinge en nicole zw

Jobcoaches zwKantoor