Voorlichting

Gezonde voorlichting

Van Leeuwen Catering wil met plezier en ambitie een boodschap overbrengen. Daarvoor zijn getrainde medewerkers nodig. Wij beschikken dan ook over een eigen academie: de VL Academie. Hier krijgen onze medewerkers gedegen opleiding en training. Voor leerlingen verzorgen wij erkende stageplaatsen, gastlessen, bedrijfsbezoeken en geven voorlichting over gezondheid en lifestyle.

VL Academie met sociaal karakter

De VL Academie begeleidt ook mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kunnen ook zij een goede plek in de maatschappij krijgen via opstapbanen, werkervaringsplekken en (aangepaste) werkplekken.

Verantwoorde voedingskeuzes

We bieden via posters en online voorlichting over het maken van verantwoorde voedingskeuzes. We houden ons kennisniveau op peil door goede contacten met betrokken instanties in de regio zoals het Voedingscentrum en de GGD. Met onze voorlichting willen we blijven aansluiten op de belevingswereld van jongeren. Wij werken aan een geïntegreerd systeem waarmee leerlingen en medewerkers via een app toegang hebben tot de virtuele ONTDEK-kantine. Hier kunnen zij het gezonde ONTDEK-menu bestellen en krijgen informatie over verse en duurzame producten. Van Leeuwen Catering werkt samen met de Radboud Universiteit op het gebied van gedragspsychologie om leerlingen en medewerkers te stimuleren een gezonde keuze te maken.