De gouden schoolkantine

Van Leeuwen Catering heeft het ideaal om een bewuste leefstijl bij jongeren te bevorderen. Daarom exploiteren wij op succesvolle wijze schoolkantines. Het succes zit met name in ons gezonde concept VLC ONTDEK. Wij maken van de schoolkantine een ontmoetingsplek waar het prettig vertoeven is. Daar maken scholieren, studenten en onderwijsteam kennis met duurzame, eerlijke producten. Zij ontdekken dat gezond eten heel lekker is én betaalbaar. Met Van Leeuwen Catering geven scholen de totale exploitatie van hun kantine uit handen. Een professionele keuze, waarbij de school meeprofiteert van ons succesvolle en gezonde concept. Dit uit zich zowel in het gezonde aanbod voor leerlingen en medewerkers, als in financiële zin.

Op dit moment exploiteren wij 90 schoolkantines met het concept ‘ONTDEK’. Deze voldoen allen aan de door de overheid gestelde normering van de Gezonde Schoolkantine en worden gecontroleerd door het voedingscentrum. Van Leeuwen Catering heeft dit bereikt door reeds vanaf 2012 deze norm voorop te stellen bij de inrichtring en exploitatie van haar schoolkantines. Met ingang van schooljaar 2015-2016 werkt Van Leeuwen Catering met het ONTDEK-concept volgens de ‘Richtlijnen Gezondere Kantines’, waarbij wordt voldaan aan de richtlijn voor een gouden schoolkantine.

Van Leeuwen Catering heeft zich tot doel gesteld om bewust leven onder jongeren te bevorderen door op eigenzinnige wijze uiting te geven aan gezondheid, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Naast onze gezonde schoolkantines informeren wij jongeren, docenten en medewerkers vanuit onze Van Leeuwen Academie met lessen, stages en workshops.
Wij voelen ons door de huidige berichtgeving extra gemotiveerd om met deze missie meer scholen te helpen aan een goed gefundeerd beleid op het gebied van gezonde voeding onder onze jongeren. Getuige de berichtgeving is dit hard nodig.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden