Samen voor kwaliteit!

Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort en Van Leeuwen Catering

Samen voor kwaliteit!

‘Kiezen voor de HU is kiezen voor kwaliteit’. Dat is het motto van de Hogeschool Utrecht. Van Leeuwen Catering uit Leidschendam gaat daar na de zomervakantie 2017 op de locatie Amersfoort (HUA) het restaurant verzorgen. Samen gaan zij voor kwaliteit!

 Bewust leven stimuleren. Dat is waar Van Leeuwen Catering voor staat. Dat sluit goed aan bij de doelstelling van de HUA: die staat voor persoonlijke ontwikkeling door innovatie en professionalisering. Dit is de basis voor een duurzame open en rechtvaardige samenleving.
Van Leeuwen Catering maakt studenten bewust van een gezonde en duurzame leefstijl. Het bedrijf geeft op eigenzinnige wijze inhoud aan maatschappelijke thema’s, zoals gezondheid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap.

Gezond, duurzaam en betrokken
Van Leeuwen Catering wil in haar restaurant in de HUA samenwerken met lokale ondernemers. Zo zijn er plannen om brood en zuivel bij lokale ondernemers af te nemen en krijgt iedere week een andere ondernemer de kans een gerecht in het restaurant aan te bieden. Ook zullen er jaarlijks een ‘Good Food Court’ en een ‘We make the world better’ evenement georganiseerd worden in het restaurant van de HUA, waarbij gezond en bewust leven in de schijnwerpers staan.

Het Lokaal
Eén van de lokale ondernemers waarmee Van Leeuwen Catering actief gaat samenwerken in Het Lokaal. Dit is een foodhall waar horeca, bedrijven en consumenten terecht kunnen voor dagelijks verse, seizoensgebonden producten uit de regio en waar van eten en drinken genoten kan worden. Van Leeuwen Catering geeft de producten die hier aangeboden worden een plek in haar FOOD4YOU-concept. Het Lokaal gebruikt voedsel om diverse maatschappelijke thema’s te verbinden in samenwerking met lokale partijen zoals gezondheid, lokale economie, educatie, werkgelegenheid en innovatie.

Sociaal gezicht
Marco van Stappershoef, directeur Onderwijscatering bij Van Leeuwen Catering: ‘Wij willen bewust leven stimuleren. Dat zie je terug in onze gezonde en duurzame producten. De HUA werkt veel samen met bedrijven en andere organisaties om opleidingen zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het werkveld. Van Leeuwen Catering ondersteunt de HUA om studenten goed voor te bereiden op leven en werken in de maatschappij. Wij bieden extra kansen voor studenten door onze nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen en het regionale bedrijfsleven.’Music and Coffee at Home

© Copyright 2015 Catering op Maat